SPONSOR SCOUTING DE JUTTERS GRATIS VIA SPONSORKLIKS!

Via SponsorKliks kun je Scouting de Jutters GRATIS sponsoren met je online aankopen bij je favoriete webshop. Dus geld voor onze clubkas, zonder dat het jou een cent extra kost!

VERDER LEZEN

Hoe werkt gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het je een cent extra kost! Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

Lekker en gemakkelijk

Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze SponsorKliks website en gebruik SponsorKliks.

Transacties en inkomsten bekijken

Vul op SponsorKliks je emailadres in en je krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze vereniging. Je ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.

Scouts zijn 11 tot 15 jaar oud en spelen niet meer in een overkoepelend thema, zoals bij de bevers (5-7 jr.) of de welpen (7-11 jr.) wel het geval is. Wel wordt er vaak gewerkt met thematische onderwerpen tijdens de wekelijkse opkomsten (zie Programma). Ook tijdens kampen wordt er doorgaans gebruik gemaakt van een thema. Er zijn tal van manieren om een uitdagend programma te bieden aan deze leeftijdsgroep.