VRIJWILLIGERSWERK
BIJ SCOUTING DE JUTTERS

Scouting de Jutters draait volledig op vrijwilligers, er zijn géén betaalde krachten. Met vrijwilligerswerk bij De Jutters, ben jij dus de drijvende kracht achter de vereniging en zeer waardevol. Wij zijn áltijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers als leiding, bestuurslid of klushulp.

VERDER LEZEN

De Jutters biedt wekelijks aan 150+ leden een fantastische tijd!

Het is daarmee een van de grootste & leukste scoutingverenigingen uit het Noorden

Vrijwilliger bij De Jutters

Scouting de Jutters draait volledig op vrijwilligers, er zijn géén betaalde krachten. Met vrijwilligerswerk bij De Jutters, ben jij dus de drijvende kracht achter de vereniging en daarmee zéér waardevol.

  • Wekelijks actief en uitdagend
  • Studiepunten verdienen
  • Oneindig veel lol, gezelligheid en waardering
  • Competentiegericht aan je persoonlijke ontwikkeling werken
  • Kwalificaties verdienen
  • Vrienden voor het leven
Meld je nu aan als vrijwilliger

Wat kun jij doen bij Scouting de Jutters?

Speltakleiding
Werken met kinderen 
Bestuurslid
Creëer randvoorwaarden 
Klushulp
Leen je helpende hand 
Overige
Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Lees ook onze blog

Begin het jaar goed met vrijwilligerswerk bij Scouting!

Zoek je een leuke vereniging om lid van te worden, maar zijn studentenverenigingen en de klassieke sportclubs niets voor jou? Je wilt graag maatschappelijk betrokken vrijwilligerswerk doen en het liefst iets met kinderen, maar hebt geen idee waar te beginnen?

Lastig. Misschien heb je wel eens gehoord van Scouting, maar denk je dat dit niets voor jou is. Het beeld is immers de brave Kwik, Kwek en Kwak en heitje voor karweitje. En dat is echt niet jouw ding. Door die beeldvorming loop je de kans mis op oneindig veel plezier, gezelligheid en waardering. Je mist een stukje ongekende uitdaging, kansen op persoonlijke ontwikkeling en laat mogelijks zelfs studiepunten liggen. [Lees meer… ]

Meld je nu aan als vrijwilliger

Wat wij van je verwachten

Zodra je aan de slag gaat als leiding, bestuurder of klushulp, maak je onderdeel uit van een hechte club gedreven vrijwilligers. En dat is onbetaalbaar! Het enige dat we daarvoor terug verwachten zijn drie basis dingen.

  • Enthousiasme toon je met inzet en betrokkenheid
  • Je hebt affiniteit met kinderen
  • Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend
Meld je nu aan als vrijwilliger

Onkostenvergoeding

Jaarlijks stellen we met elkaar de begroting voor het volgende jaar vast. Alle onderdelen binnen Scouting de Jutters krijgen een eigen budget. Denk aan de speltakken,  het bestuur, materiaal aanschaf of diverse klussen. Kosten die hier binnen vallen kun je zodoende declareren, die betaal je dus niet zelf. Tijdens groepskampen is er soms een kilometervergoeding mogelijk.

 

Verklaring omtrent gedrag

Als vrijwilliger bij De Jutters ben je verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen. De onkosten worden door ons voor je vergoed. Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt, voor het vervullen van een specifieke taak of functie. Je krijgt een VOG als je geen strafbare feiten hebt gepleegd die relevant zijn voor het uitoefenen van de betreffende functie.

Word ook speltakleiding bij Scouting

Want met jouw hulp kunnen we nóg meer kinderen blij maken!