asterix en obelixHallo Jutter!

Ga jij ook mee op Jutterhike, een weekend wandelen met uitdagende posten door de mooie natuur van Roden? Dit is het enige kamp voor de hele Juttergroep; bevers, welpen, scouts, explorers, ad phylum, stam, leiding, bestuur en ouders mogen mee! Het kamp vindt plaats op 31 oktober en 1 november, in het scoutinggebouw van de Mensinghe in Roden.

Asterix en Obelix

Tijdens dit kamp gaan we op bezoek bij Asterix en Obelix in Galië. Dit dorpje is er als enige in geslaagd de invasie door de Romeinen te weerstaan met behulp van een toverdrank die de Galliërs oersterk en daardoor onoverwinnelijk maakt. De inwoners van het dorp vormen een ware nachtmerrie voor de Romeinen uit de omliggende leger plaatsen, en zijn een doorn in het oog van Julius Caesar. En dat al 5 jaar lang! Dit moet natuurlijk gevierd worden en daarom is iedereen uitgenodigd voor een groot jubileum bij de Galiërs!

Aanmelden

Het eerste volledige gezin is inmiddels al aangemeld! Ouders hoeven niet mee, maar alleen op dit kamp màg het wel!

Wil jij ook mee? Meld je dan gelijk aan via deze link.

Meer informatie over de Jutterhike vind je in de mail die je van je leiding hebt gekregen. Hierin staat ook informatie over de ouder-hike.