Sinds vorige maand hebben we weer een nieuwe (herintredende) webmaster. Na het vertrek van Gijs en de waarneming door Josien en Saar, zal na een jaar van afwezigheid Jordy zijn taak als webmaster weer oppakken. En een nieuwe webmaster betekend tijd voor een nieuwe website! De huidige site dateert uit 2010 en is hoog aan vervanging toe.

Als het goed is hebben alle leden en ouders onderhand een bericht ontvangen met een link naar een korte enquête met 10 vragen over de huidige website. Dat geeft een goed beeld van dát wat er anders moet. Neem vooral goed de tijd voor de laatste vraag, waarbij je kunt aangeven wat je graag in een nieuwe site terug wilt zien. De werkzaamheden zijn ondertussen al in volle gang.

Voor wat betreft de huidige site zal hier niet veel tijd meer in geïnvesteerd worden. Mocht je nu toch onverhoopt een technisch mankement tegenkomen, laat dat dan zo snel mogelijk weten via webmaster@dejutters.nl, op Facebook of Twitter.

Voor de volledigheid hieronder nog eens de drie verschillende enquêtes, mocht je het bericht van je leiding gemist hebben:

Vragenlijst voor jeugdleden (speltakken):

https://nl.surveymonkey.com/r/VQN5BKD​

Vragenlijst voor kaderleden (leiding/bestuur):

https://nl.surveymonkey.com/r/VJW7BDM

Vragenlijst voor ouders:

https://nl.surveymonkey.com/r/VRL3LBB

Wat zou jij graag zien in een nieuwe website? Laat het weten in een reactie!